Tuoreesta puusta valmistetut hirsisaunat kanta-hämeessä

Yhteystiedot

Suomalaisesta hirsipuusta valmistettu upouusi sauna on jokaisen loma-asunnon ja kesämökin jalokivi. Hattulan Hirsi Oy valmistaa parhaat kotimaisesta puusta tehdyt hirsisaunat tilauksesta. Valmistamme pääasiassa saunoja mittatilaustyönä, mutta tarjolla on myös kattaus valmiita saunamalleja, joista valita. Järvimaisemaan sopiva saunamökki on helppo tilata meiltä, joten älkää epäröikö ottaa meihin yhteyttä vaikka heti!

Pyytäkää meiltä tarjous hirsisaunasta

Hirsisaunat kokemuksella ja laadulla

Kaikista suomalaisessa järvimaisemassa seisovista rakennuksista hirsisauna on yksi perinteisimmistä ja kauneimmista näyistä. Suunnittelemme ja valmistamme ympäristöön ja olemassa olevaan rakennuskantaan sopivan hirsisaunan asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaisesti. Yrityksestämme löytyy runsaasti kokemusta hirsisaunojen rakentamisesta sekä vesitilojen tiivistämisestä. Työn lopputuloksen laatu on näin ollen taattu ja vesivahingoilta vältytään jo ennakkoon. Halusitte sitten pienen rannalle sopivan mökkisaunan tai suuremman saunatuvan, johon mahtuu useampi henkilö kerralla, niin meillä on aina vastaus valmiina. Kysykää meiltä suoraan mittatilaustyönä tehtävästä saunarakennuksesta ja tutustukaa valmis malleihimme ellei päätös ole jo valmis.

Mökit ja huvilat

Pajukko

Pajukko soveltuu hyvin pihasaunaksi mökille tai kotipihaan. Saunassa on kevythormirakenne ja se on edullinen vaihtoehto ahkerallekin saunojalle.

Savukko

Savukko savusauna täyttää perinne savusaunan mitat ja siinä on valmis kiuasratkaisu. Se on perinteinen sauna, joka soveltuu myös palvaamiseen. Mukana täydellinen savukiuas.

Sinimaja

Sinimaja saunamökki soveltuu hyvin rantasaunaksi ja sen voi rakentaa lähelle rantaa. Saunamökissä on tilava kuisti ja sen voi rakentaa parvella tai ilman. Mökki toimii hyvin vaikka vierasmajana.

Uusi sauna minne haluatte

Rakennamme mieluusti uusia saunoja Kanta-Hämeen alueen mökkiläisille ja asukkaille, mutta tarpeen vaatiessa työskentelemme kauempanakin. Mittatilaustyönä tehty sauna on helppo rakentaa kevään tai kesän aikana, etenkin jos maanrakennustyöt ovat jo valmiiksi tehtyinä. Vastaamme asiakkaidemme toiveisiin joustavasti ja haastavatkin projektit onnistuvat ammattitaitoisissa käsissämme helposti.