Hirsirakennusten monet muodot esitteillä – kanta-häme

Yhteystiedot

Hattulan Hirsi Oy tarjoaa laajan kattauksen parhaasta kotimaisesta hirrestä valmistettuja rakennuksia joka pihalle. Perheyrityksemme on valmistanut hirsirakennuksia kotimaisesta puusta jo 50 vuoden ajan, joten me tunnemme puurakentamisen salat läpikotaisin. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy taatusti tuote jokaiselle hirsirakentamisesta kiinnostuneelle. Tutustukaa mallistoomme ja pyytäkää meiltä tarjous uudesta hirsimökistä tai muusta hirsirakennuksesta.

Pyytäkää tarjous hirsirakennuksesta

Monipuolinen valikoima, kotimaista laatutyötä

Mallistomme edustaa helposti ja laadukkaasti rakentuvia hirsirakennuksia, joiden valmistamisesta meillä on paljon kokemusta. Valmis mallit antavat hyviä esimerkkejä hirsirakennuksistamme, mutta mittatilaustyöt ovat meille tyypillisin tilaus. Perheyrityksellämme on paljon kokemusta hirsirakentamisesta suomalaisten makuun ja tarpeisiin. Olemme vuosien saatossa rakentaneet useita eri tyyppisiä hirsirakennuksia lukuisille asiakkaille, pääasiassa juuri mittatilauksena.

Rakennamme mm.
  • Loma-asunnot
  • Saunat
  • Mökit ja huvilat
  • Omakotitalot
  • Aitat
  • Muut rakennukset

Rakentamamme hirsirakennukset ovat 100% kotimaista laatutyötä mäntypuusta työvoimaan, joten tuotteemme ovat luonnollisesti ansainneet Avainlippu-tunnustuksen kotimaisen laadun huipputuotteena. Materiaalit ja lukuisat työtehtävät tehdään tarvittaessa yhteistyössä muiden paikallisten yritysten kanssa. Tarjoamme siis täysin paikallista tuotantoa sekä parasta pohjoissuomalaista puuta kaikissa tuoteryhmissämme.

Loma-asunnot

Sisustukset ja oheistyöt yhteistyössä Hämeen Puuverkon kanssa

Kaikkien rakentamiemme talojen sisustuksen sekä piharakentaminen voidaan jättää joko asiakkaan kontolle tai toteuttaa yhteistyössä Hämeen Puuverkon yritysten kanssa. Puuverkkoon kuuluu joukko puu- ja rakennusalan yrityksiä, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä laadukkaan puurakentamisen puolesta Kanta-Hämeen alueella. Puuverkkoon kuuluvien yritysten kautta myös mittatilaustyönä valmistettu hirsirakennus saadaan sisustettua ja viimeisteltyä juuri haluamallanne tavalla.


Yrityksemme on mukana Hämeen Puuverkossa, jotta saamme tuotettua parasta mahdollista laatua tilanteesta riippumatta. Tekemällä tiivistä yhteistyötä muiden alan yritysten kanssa tämä onnistuu yllättävän helposti ja pystymme vastaamaan haastaviinkin pyyntöihin laadukkaalla työllä.

Hämeen Puuverkko