Yksilölliset ja luonnolliset loma-asunnot kanta-hämeestä

Yhteystiedot

Monien muiden hirsirakennuksien ohessa me Hattulan Hirsi Oy:llä valmistamme myös hirtehiset loma-asunnot parhaita kotimaisia materiaaleja käyttäen. Rakennamme hirsitalot valmis paketteina tai mittatilaustyönä, aina asiakkaan toivomalla tavalla. Mittatilaustyönä valmistetut hirsitalot ovat erikoisalaamme, joten ottakaa suoraan meihin yhteyttä ja kertokaa unelmienne hirsitalosta – tehdään siitä yhdessä totta!

Pyytäkää meiltä tarjous loma-asunnosta

Loma-asunto mittatilaustyönä

Valmistamme yleensä loma-asunnot mittatilaustyönä asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Jos haluatte saada unelmienne loma-asunnon helposti ja nopeasti valmiiksi, ottakaa meihin hyvissä ajoin yhteyttä ja toimittakaa meille suunnitelmanne tai arkkitehdin piirustus haluamastanne rakennuksesta. Jos valmista suunnitelmaa ei ole, voimme suunnitella yhdessä haluamanne näköisen loma-asunnon. Myös rakennusmateriaalin valinnassa on mahdollista joustaa perinteisestä männystä muihin hirsimateriaaleihin.


Tiedustelkaa meiltä tarkemmin hirsirakentamisesta, niin saamme yhdessä loihdittua aikaan upean loma-asunnon, joka kestää sukupolvelta toiselle. Sivuiltamme löytyvän Piirustuskirjaston ja Kuvagallerian kautta on helppo tutustua tarjolla oleviin hirsirakennusmalleihin, jotka voivat antaa teille inspiraatiota. Tutustukaa siis niihin rauhassa ennen päätöksen tekemistä. Tarjolla olevat kaksi valmis malliamme ovat myös varteenotettavia vaihtoehtoja.

Saunat

Heta

Kyseessä on Mäntyharjun loma-asuntomessuille 2011 suunniteltu ja toteutettu nykyaikainen loma-asunto. Rakennuksen hirsirunko tehdään 180 mm lamellihirrestä. Lisäeristys tehdään rakennuksen ulkopuolelle. Hetan ulkoverhous taas tehdään pystylaudoituksena. Talon sisustus ja piharakentaminen voidaan toteuttaa laajana yhteistyönä Hämeen Puuverkon yritysten kanssa. Tutustu Hetan pohjapiirustukseen ja kysy meiltä lisätietoja sen rakennuttamisesta.

Akusti

Kyseessä on Mäntyharjun loma-asuntomessuille 2011 suunniteltu ja toteutettu nykyaikainen loma-asunto. Rakennuksen hirsirunko tehdään 180 mm lamellihirrestä. Lisäeristys tehdään rakennuksen ulkopuolelle. Akustin ulkoverhous tehdään pystylaudoituksena. Talon sisustus ja piharakentaminen voidaan toteuttaa laajana yhteistyönä Hämeen Puuverkon yritysten kanssa. Tutustu Akustin pohjapiirustukseen ja kysy meiltä lisätietoja sen rakennuttamisesta.