Upeat hirsimökit mittatilaustyönä tai valmis tuotteena kanta-hämeestä

Yhteystiedot

Uuden puun tuoksu ja uusi mökki tekevät kesästä nautinnollisemman. Me Hattulan Hirsi Oy:llä rakennamme monien muiden hirsirakennusten lomassa parhaasta puusta valmistetut kesämökit ja huvilat, laadusta tinkimättä. Rakennamme tyypillisesti mittatilaustyönä, mutta tarjolla on myös valikoima valmis rakennuksia laatutietoisen hirsirakentamisen ystäville. Pyytäkää meiltä tarjous uudesta kesämökistä tai omakotitalosta.

Pyydä tarjous uudesta hirsimökistä

Hirsimökit ja huvilat mittatilaustyönä

Hirsimökit ovat saunojen ohella erikoisalaamme. Perinteisten kesämökkien ja uudenaikaisten huviloiden rakentamisesta meillä on runsaasti kokemusta ja näkemystä. Jokainen mökki suunnitellaan ja rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, tontin piirteet huomioiden. Tarjoamme asiakkaillemme täyttä palvelua uuden mökin tai huvilan suunnittelusta rakennusmateriaalien valintaan ja varsinaiseen rakentamiseen. Mökit ja huvilat ovat rakennettavissa joko yksittäisesti tai osana suurempaa rakennusprojektia. Voimme esimerkiksi rakentaa mökin tai huvilan, aitan, saunan ja varaston kaikki samalla kertaa tai erikseen.

Piirustuskirjasto

Marjakka

Marjakka loma-asunto soveltuu kesäpaikan päärakennukseksi. Iso valoisa tupa, oma kulku keittiöön ja tilava kuisti tuovat mukavuutta lomailuun. Marjakan voi valmistaa parven kanssa tai ilman, tai käyttöullakolla.

Havukko

Kaksikerroksinen Havukko huvila on paksusta hirrestä rakennettuna ympärivuotinen asunto. Tupaan tuo avaruutta ylös asti auki oleva osa ja yläkerrasta löytyy oma parveke. Tuvassa on keittiönurkkaus ja mukavuutta lisää om wc. Sauna ja pesuhuone tiloista pääsee ulos vilvoittelemaan omasta ovesta.

Hongikko

Hongikko huvilassa on tilaa lomailla ja paksulla hirrellä rakennetussa voi asua ympäri vuoden. Yhdessä kerroksessa on iso tupa, kaksi makuuhuonetta, erillinen sauna pesuhuoneella/pukuhuoneella ja sivukuisti.

Esimerkillistä hirsirakentamista Kanta-Hämeessä

Valmis malliemme lisäksi työmme laatuun pääsee helposti tutustumaan esimerkiksi Piirustuskirjaston tai Kuvagallerian kautta, joissa meillä on esillä lukuisia esimerkkejä. Mittatilaustyönä valmistamamme mökit ja huvilat voidaan valmistaa joko perinteisestä höylähirrestä tai nykyaikaisesta lamellihirrestä. Tutustukaa hirsimallien vaihtoehtoihin niiden omilla sivuilla.